No és massa tard per entrar a la competència de SpaceX Hyperloop Pod

$config[ads_kvadrat] not found

Meghan Trainor - NO

Anonim

El 30 de setembre és la data límit per a participar en la competició SpaceX Hyperloop Pod 2017. La competició, que se centrarà en la construcció d’un pod, tindrà lloc al gener. La primera part del concurs, que es va centrar en el disseny d’un pod, va tenir lloc el passat mes de gener.

La competició va ser creada per desafiar els equips per dissenyar una beina que aconseguís la visió de Elon Musk del 2013 d’una càmera de trànsit hiperoplaça que viatgés a més de 700 quilòmetres per hora a través d’un tub de baixa pressió, reduint el desplaçament que pot durar hores fins a pocs minuts. L’any passat, 125 equips amb 1000 estudiants universitaris van competir a la competició a Texas A&M. L’equip de l’Institut Tecnològic de Massachusetts va prendre l’or a la competició.

L’any passat, Elon Musk, fundador de SpaceX, es va presentar a la cerimònia de lliurament de premis on va cantar els elogis dels túnels com a solució a la creixent congestió urbana. Els 10 millors competidors van provar els seus pods al laboratori de disseny Hawthorne de Telsa aquest estiu passat, però les proves es van retardar fins a la propera competència.

L’equip guanyador del MIT va revelar el prototip per al seu disseny a l’abril. L’equip del MIT va decidir centrar-se en aspectes com ara la levitació, la frenada i el control en lloc de l’aspecte real de la balança perquè l’aspecte no és "necessari demostrar hiperoplaça", va dir el gestor del projecte Mayo. Invers. La creació del prototip, que era una mica més de vuit metres de llarg i pesava 550 lliures, costava al voltant de 150.000 dòlars. Amb el seu prototip ja construït, el MIT és un fort candidat a la competència d'aquest any.

El ponent principal de la competició, el secretari de transport dels EUA, Anthony Foxx, va dir que el "Hyperloop" podria ser un candidat per al finançament de la investigació del seu departament ", però la tecnologia continua sent un somni de paper blanc.