Jocs Olímpics d’Hivern 2018: França va perdre el biatló després d’aquest lliscament

$config[ads_kvadrat] not found

Campfire Stories - Old Jobs

Anonim

Martin Fourcade, el biatleta francès, va sortir dijous a les pistes de l'Alpensia a Pyeongchang per intentar fer alguna cosa que ningú no havia aconseguit en 46 anys: defensar la seva medalla d'or en la competició individual masculina de 20 quilòmetres, a la qual va guanyar els Jocs Olímpics de Sotxi el 2014.

Tingueu en compte que aquesta història s’ha publicat abans de la presentació de l’hora en NBC i, per tant, contenen spoilers.

L'esdeveniment consisteix en esquiar cinc circuits de quatre quilòmetres (2,5 milles), intercalats amb quatre rondes de rangs de tir de cinc objectius que alternen entre propensos i de peu. La competència exigeix ​​als atletes que controlin la seva respiració i la seva freqüència cardíaca, ja que canvien de l'esquí ràpid fins a mantenir el rifle constant.

Desafortunadament, Fourcade va acabar a la cinquena posició després de perdre dues vegades en l'última ronda de tirs. El que semblava un començament tan prometedor per a les possibilitats de Fourcade, de sobte, el va empènyer, ja que es va afegir un minut per a cada tret perdut.

"De sobte, hi ha una mica de fragilitat per al brillant francès", va dir el comentarista de la BBC, Rob Walker, que Fourcade va perdre el seu tir.

Fourcade va acabar amb un temps de 48 minuts i 46,2 segons, a 42,4 segons del medallista d'or, Noruec Johannes Thingnes Boe. A la seva pàgina de Twitter després de l’esdeveniment, va tenir un acte optimista sobre els esdeveniments.

"L'esport és una merda … però és per això que ho estimem tant", va dir.

Sport de merde … mais c’est pour ça qu’on l’aime tant!

- Martin Fourcade (@martinfkde) 15 de febrer de 2018

Unint-se a Boe al podi hi havia l’Eslovàquia Jakov Fak, que li donava la plata amb 48 minuts i 9,3 segons, mentre que l’Àustria Dominik Landertinger va aconseguir la medalla de bronze amb 48 minuts i 18 segons. Mentre Fak i Landertinger no manquessin cap dels seus 20 tirs, Boe va perdre un en el primer i el darrer set. Tim Burke, el biathlete més alt dels Estats Units, va acabar en la 41a posició amb quatre sancions i un temps de 52 minuts i 5,7 segons.